NH hotel Gent Belfort ondersteunt lokaal initiatief om voedselverspilling tegen te gaan

Jurgen Doise, hotel manager van het Green Key gecertificeerde NH hotel Gent Belfort  te samen met een lokale ondernemer en vriend, Stef Mintiens wilden hun bijdrage leveren om de enorme hoeveelheden verspilling van bereid voedsel tegen te gaan. Zo ontstond het idee van "FREEGO": Jurgen leverde de niet meer gebruikte hotel mini-koelkasten en Stef zorgde voor een plaats en moedigde hotels, restaurants, cateraars etc. aan dagelijks niet geserveerde maaltijden te doneren. Nog de nodige persaandacht erbij en het project kon succevol van start gaan. Lees hieronder meer (volg link), of neem zelf een kijkje in Gent en vergeet niet iets te proeven uit de 'freego' of begin zelf met een groepje ge├»nteresseerden je eigen 'freego'-project.

greenkey.global/stories-news-1/2016/6/23/nh-hotel-ghent-belfort-supports-local-initiative-to-reduce-food-waste